top of page

Bijhouden

Wil je leren SWINGEN? Krijg je je man niet mee? Heb je pas een vriendin? Altijd al willen leren?

iDance Belgium is the place to be!


In een supergezellige omgeving leren dansen, op een heel ontspannen, fijne en kwaliteitsvolle manier… wij zorgen ervoor dat je op geen enkel feestje meer op je stoel hoeft te blijven zitten. Na 1 seizoen kan je al aardig wat op die dansvloer. Kom samen eens proberen tijdens onze GRATIS proefles op zondag 12 september, 17.45u. Of breng vrienden mee, nóg gezelliger… je zal er geen spijt van krijgen!

En als je denkt dat dansen enkel voor oudere mensen is… dan heb je je nog nooit zó vergist! Enerzijds wordt een danser nooit oud, dat is wetenschappenlijk bewezen, en anderzijds kan je er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dus meiden en kerels, laat dat lief van je maar eens bewijzen wat ze voor je over hebben.
 

Of liever LINE DANCE met een tikkeltje meer? iDance Belgium is the place to be! Ondanks we veel lachen op de vloer, nemen we het lijndansen heel serieus. Moderne nummers, oudere nummers, soms ook country nummers, we gaan voor een mooie mix qua muziek en voor wat extra uitdagingen qua dans… het is dus véél meer dan zomaar van links naar rechts schuifelen. Kom gerust eens meedoen tijdens onze GRATIS proefles op maandag 13 september om 19.15u.
 

In de Swing Solution cursus, die loopt van 12 september tot einde maart, leer je 6 verschillende dansen... disco swing, Salsa, Swing, foxtrot en cha cha cha. Inderdaad, dat zijn er maar 5... maar tegen het einde van het seizoen doen we daar ook nog een wals bij. Dat is dus een totaalpakket, wat toch wel wat voordelen heeft...  

Met die 6 dansen kan je zonder twijfel een hele avond op de dansvloer blijven staan op bv. een trouwfeest. Je zal al een mooi uitgebreid pakket aan figuren en combinaties kennen, waardoor anderen sowieso gaan denken dat je al jaren danst. 

De eerste 5 dansen behoren tot de compactere dansen waarmee je op heel veel verschillende muziek al veel kan dansen. De wals doen we om aan te tonen dat dansen al heel lang niet meer dat stijve gedoe van weleer is, en dat het er heel ontspannen en losjes aan toe gaat. 

 

Het allerbelangrijkste aan deze mooie sport en hobby, die je samen en mét elkaar kan doen, is dat je je volledig kan ontspannen, je kan amuseren en alle zorgen even aan de kant kan zetten... als die er al zijn natuurlijk. Bij iDance is fun en entertainment heel belangrijk. 

 

Misschien nog wat vroeg om nu al over te beginnen, maar in de daarop volgende jaren breiden we die 6 dansen uit en komen er nog ander superleuke dansen bij... tango, nightclub two step, jive, ... om er maar enkele op te noemen. Over de verschillende dansen kan je hier wat meer info vinden. Maar, laat ons eerst maar eens naar een eerste jaar uitkijken, toch? 

 

Zoals eerder vermeld loopt een dansseizoen steeds van half september tot einde maart. 2, soms 3x per week kan je geheel vrijblijvend naar onze super gezellige dansavonden of -middagen komen. 

De lessen zelf zijn op zondagavond, en we doen steeds ons uiterste best om dat de daaropvolgende jaren steeds op hetzelfde moment te houden. We doen dat in een wisselsysteem qua uren. Zo start het eerste jaar op zondag 12 september om 18.00u. De les daarna om 19.00u, de derde les is om 20.00u en de vierde om 21.00u... en dan start het weer opnieuw. Dat doen we omdat 18.00u voor sommigen vroeg is op een zondag, en voor anderen is 21.00u dan weer laat. Op die manier wordt dat allemaal een beetje verdeeld. De dansers zelf zijn heel positief over dat systeem. 

 

De juiste uren en de juiste lesdagen kan je hier terugvinden.  

 

Een volledig jaar, inclusief verzekering, lessen, tijdschrift, filmmateriaal, af en toe kortingsbonnen en een attest voor het ziekenfonds om nog wat centjes terug te krijgen, kost €105,- pp. Wat extra info kan je hier vinden. 

Verder heb je weinig of niks nodig om deze heerlijke sport te beoefenen. Nog wat extra info over de dans"lessen" (lessen... zo noemen we dat eigenlijk niet graag), kan je hier vinden. 

bottom of page